Vem vill inte ha ett Hollywood smile?

Många drömmer om en kritvit tandrad, eller ett så kallat Hollywood smile. Trots detta tar inte alla steget att boka en konsultation för Hollywood smile.

Att ha en bländande vit tandrad är något många önskar sig. Ett leende som får de man möter att tappa hakan. Många kallar denna typ av garnityr för ett Hollywood smile. En mun fylld med riktigt snygga tänder, så jämna och alldeles så kritvita som tänder kan bli.

Trots att det är fullt möjligt att skaffa sig denna typ av leende är det relativt få som väljer att boka en konsultation för Hollywood smile. Vad det beror på är svårt att säga. En del avskräcks kanske av den kostnad som det innebär att fixa tänderna. Andra är kanske rädda att proceduren bakom ett bländande vitt leende ska vara smärtsam.

Så kan ett Hollywood Smile påverka vardagen

Oavsett om man väljer att skaffa sig ett regelrätt Hollywood smile eller bara gör en enklare tandblekning så kommer förändringen troligtvis att påverka ens vardag. Att se sig själv i spegeln kan kännas betydligt trevligare när leendet man möter är vackert. Kanske känner man sig också fräschare när tänderna är ordentligt vita.

För många människor är leendet en stor del av utseendet. Kanske har man spenderat flera år med tandställning för att få tänderna att bli jämna och att sitta rakt. Att då önska att tänderna även ska vara vita är allt annat än märkligt. Om så är fallet finns det god hjälp att få hos tandläkare som arbetar med estetisk tandvård.

22 May 2024

Dina tänder är en sida om hur tandhälsa och hur du på bästa sätt tar hand om dina tänder för att förebygga sjukdommar och besvär. 

Vi har även en sida som beskriver tändernas utveckling, från spädbarnsåldern upp till det att man är vuxen.