Justera tänderna med hjälp av Invisalign

Tandställning är kanske inte den snyggaste accessoaren, men när man måste ha en så måste man. Med hjälp av Invisalign kan man nu få tandreglering som inte syns, hur perfekt är inte det?

Att behöva gå omkring med tandställning i tonåren kanske inte är det roligaste. Men om tänderna växer fel eller på grund av andra estetiska skäl så är det ett måste med tandreglering. Det brukar vara i början av tonåren som man sätter in tandställning för att hjälpa tänderna till sin rätta plats, just då är man extra känslig och det kan kännas väldigt jobbigt att behöva ha tandställning. Men med hjälp av Invisalign kan man nu istället få hjälp av en tandställning som inte syns.

En modern och effektiv metod

Det låter nästan för bra för att vara sant, men det är faktiskt sant. Det finns idag osynliga tandställningar som man använder för att reglera tänderna. Med hjälp av osynliga bettskenor kan man alltså reglera tänderna på ett effektivt och modernt sätt. Detta fungerar lika bra att använda för enklare fel i munnen såväl som med större bettfel. Det smarta med denna metod är att på bara några månader kan man få en helt ny tandrad, något som skulle ta mycket längre tid med traditionell tandställning. Man använder sig av tandskenor som man sedan får byta ut varje vecka. Själva skenan kan användas hela dygnet, både dag som natt för att sedan efter en vecka bytas ut till en ny och fräsch. Lär dig mer om Invisalign på denna sajt: https://www.invisaligngöteborg.se

18 Dec 2020

Dina tänder är en sida om hur tandhälsa och hur du på bästa sätt tar hand om dina tänder för att förebygga sjukdommar och besvär. 

Vi har även en sida som beskriver tändernas utveckling, från spädbarnsåldern upp till det att man är vuxen.